Partneri

Služeći se dugogodišnjim iskustvom, sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Prema Vašim željama ponudićemo rješenje, savjet i kvalitetne proizvode nasih partnera.

Contact us now

Velux

VELUX je globalna firma utemeljena na viziji dnevne svjetlosti, svježeg zraka i kvaliteta života. U tim dobrobitima uživa se u milionima domova širom svijeta.

Visit page

Klober

Profesionalna oprema za krovove.

Leaders in professional roof ventilation and accessory products.

Visit page

Bramac

Kvalitet naših proizvoda i usluga za nas ima najveći prioritet - ispunjavamo najveće zahtjeve i za to garantiramo dobrim imenom.

Visit page

Rigips

Kompanija Saint-Gobain je jedna od 50 najvećih i najstarijih industrijskih tvrtki u svijetu sa više pd 195 hiljada zaposlenih u 2011 godini

Visit page

ArcelorMittal

ArcelorMittal je vodeći svjetski proizvodjac celika. ArcelorMittal je vodeći dobavljač kvalitetnih proizvoda od celika na svim glavnim tržištima, uključujući automobilsku industriju, graditeljstvo, kućanske aparate i pakiranje.

Visit page

Ursa

Izolacija za bolje sutra
S 14 tvornica u 9 država i prisutnošću na tržištima u preko 40 država Europe "URSA Insulation" ostvaruje više od 500 milijuna EUR prihoda.

Visit page

Tyvek

Lagan i izdržljiv, DuPont ™ Tyvek ® je predstavio nove dimenzije zaštite, sigurnosti i sigurnosti u raznim industrijama.

Visit page